Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Про СНІД на повен голос.


                                         
      В усьому світі багато говорять про ВІЛ/СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Можна згадувати і оплакувати тих, хто вже помер або смертельно хворий, можна говорити про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а зараз вже і ХХI століття загрожує існуванню людства.

      Але треба рятувати майбутнє нації і здоров’я українців. Не боятися про це говорити.
Біликівська сільська бібліотека - філіал спільно з працівниками будинку культури провели для своїх відвідувачів годину – застереження «СНІД смертельна загроза людства».
Серед відвідувачів було проведено опитування «Що ви знаєте про ВІЛ». Та пройшло інформування про шляхи попередження інфікування цим страшним захворюванням та про жахливі наслідки хвороби.
Також в бібліотеці  оформлена книжкові виставка – застереження «Здорова людина здорове суспільство»
    Нехай усе жахливе, що сталося з іншими, обійде нас, залишиться далеко-далеко. Нехай кожна людина до кінця усвідомить усю небезпеку, яку несе СНІД, і зробить усе можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю.
                                                                                               Наталія Ганженко.
                                                        бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Живий плач мертвої зони.

     26 квітня 1986 року. Була весна – квітуча, напоєна запахами землі й нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними...