Шукати в цьому блозі

четвер, 6 червня 2019 р.

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища.


               

«Грандіозні речі робляться грандіозними засобами.
Одна природа робить велике даром»
Герцен А. І.
       До всесвітнього дня навколишнього середовища Біликівська сільська бібліотека спільно з будинком культури провели для своїх відвідувачів екологічний альманах «З природою живи у дружбі, то буде вона тобі у службі». Для більш детального ознайомлення з темою в бiблiотецi оформлено книжкову виставку «Не руйнуй гармонії земної». А бібліотекар залюбки прийшла на допомогу допитливим користувачам, аби задовольнити їх прагнення до нових знань. Також ознайомилися з правилами поведінки на природі.. Було проведено вікторину екологічної та природознавчої тематики. Діти відгадували цікаві загадки про природні явища, тварин та рослини. Під час альманаху  було використано відео презентацію: «Червона Книга України». Нам вдалося розширити і збагатити знання дітей про природу рідного краю. Під час заходу діти продемонстрували свої знання про дивовижний світ природи, а також дізналися багато нового та цікавого про тваринний та рослинний світи. Присутні з задоволенням переглянули видання про природні скарби, В нагоді в нас знову став науково – популярний природничий журнал для дітей «Колосок» і науково – популярна тематична природнича газета для розумників і розумниць «Колосочок».
     Згадаємо, що ми всі живемо на одній планеті і забруднюючи природу ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам.
Тому з такої прекрасної нагоди зробимо хоча б один крок на покращення стану довкілля. Саме від нас залежить наше майбутнє! Любімо світ, в якому ми живемо! 

                                                                                      Наталія Ганженко.
                                         Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Чи щаслива ти дитина?

                                                      Шукаємо щастя по країнах і століттях,                                               ...