Шукати в цьому блозі

четвер, 11 липня 2019 р.

Бібліотекар рекомендує.



      В кожній бібліотеці налічується дуже багато книг. З яких обов’язково можна знайти для себе щось цікаве. Нарешті потрапила і до мене в руки неймовірна повість Ніки Ініної «Хрангели», яка користується попитом у підлітків. Причитавши її зрозуміла чим вона їм подобається.
    Чи знаєте Ви, що наших дітей охороняють фантастичні створіння – ХРАНГЕЛИ? Вони навіюють  дітям гарні сни. Вони поруч, коли дитині боляче і сумно. Вони підтримують і оберігають, охороняють і рятують. Але протистоять їм сили зла – ТЕМНОНИ.
    Вона дійсно підіймає важливу тему підліткового віку, першого кохання та дитячої агресії. Насправді, якщо ти особливий або більш талановитий  за однокласників, вони просто починають тебе зневажати або навіть знущатися. Потрібно розуміти, що ти унікальний і з тобою поряд завжди є невидимий захист. Цьому і навчає ця чудова книжка. У творі дуже багато героїв, тож кожен знайде собі провідника у цій захоплюючій історії. В деяких моментах відбуваються дивні відчуття. І це певно найвища оцінка для книги – емоції, які вона викликає.
     Книга написана для дітей середнього шкільного віку. Для того щоб розкрити вміння дивитися на різні обставини, які виникають з усіх сторін. Але вона захоплює своїм змістом не тільки дітей, але і дорослих. Які хочуть бачити світ лише з доброї сторони. Де завжди будуть «Хрангели». Рекомендую прочитати неймовірно – цікаву книгу. 
     Якби не вони, світ став би іншим.
                                                                          Наталія Ганженко.
                                 Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Живий плач мертвої зони.

     26 квітня 1986 року. Була весна – квітуча, напоєна запахами землі й нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними...