Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Відпочивати після роботи набагато корисніше з книгою!


                    

      Біликівська сільська бібліотека – філіал хоче запропонувати своїм читачам для знайомства дві нові книги, які ми отримали.
      Чех Артем  - Район «Д» - збірка об'єднаних спільним часом історій, з яких поступово вимальовується портрет автора на тлі «інших берегів», де минули його дитинство, отроцтво і юність. Самокритичний портрет, у якому можна розгледіти риси хуторянства і космополітизму, дріб’язковості й великодушності та ще багато чого. Водночас це груповий портрет кількох десятків більш або менш прописаних мешканців згаданого черкаського району з їхніми більш або менш успішними спробами пережити несподіваний перехід від пізньорадянської до ранньонезалежної України.
      Калитко Катерина «Ніхто нас тут не має, і ми нікого». Нова книжка – дуже суцільна: всуціль верліброва історія, розказана на одному довгому подиху. Про кордони свого, які неодмінно впізнаєш і будеш готовий захищати – а вони захистять тебе самим цим упізнаванням. Про уміння жити з власними шрамами, про сирітство серед рідних, про металевий запах зброї вночі. Про повітря, у якому розчинений час. Про смак мови, яка опікає язика й піднебіння, коли різко ковтаєш її, справжню.
    Завітайте до нас в бібліотеку, ми обов'язково підберемо таку книгу, яка Вам сподобається!
                                                                                   Наталія Ганженко.
                                                Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Василь Шевчук

        Цього року 30 квітня український письменник Василь Андрійович Шевчук відзначає – 92 рок и від дня народження. До цієї дати  хочемо ...