Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Подарована казка.


                                             
        Неможливо уявити Новий рік без веселощів, чарів, подарунків та сюрпризів. І дорослі, а надто діти, чекають цього казкового періоду, який пахне хвоєю та мандаринами, світиться різнокольоровими вогниками гірлянд та блискітками традиційного «дощику». А як же інакше, адже саме на Новий рік можна побачити справжні дива, потрапити в казку та стати яким завгодно героєм – Суперменом, Принцесою, Феєю, Піратом, Сніжинкою.
      Новий рік вже за декілька днів постукає у двері кожної оселі, а ось для молодших учнів Біликівського Навчально Виховного Комплексу, казкова пора вже настала. Дітей привітали працівники Миргородського районного будинку культури.
       До дітей заві­тали Дід Мороз та Снігуронька, а ще спритні мишенята Круть та Верть, і Мікі, невгамовні міньйони, баранчик Шон та півник з сніговичком. Малеча була в захваті від цікавих ігор та танців, які виконували казкові герої з ними. Новорічний ліхтарик допоміг мишенятам відшукати кусочок сиру без якого неможливо було б розпочати казковий 2020 рік. Малеча веселилася, танцювали, розповідали віршики, і загадували бажання з Дідом Морозом. По закінченні свята діти отримали солодкі подарунки.
Дякуємо нашим гостям за таке яскраве і незабутнє свято нашим дітям. Бажаємо маленьким та дорослим в наступному році не втрачати відчуття казковості, яку дарують ці новорічні свята.
                                                                    Наталія Ганженко.
                                          Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Природа навколо нас.

    2 2 квітня – Всесвітній день Землі! В ці дні пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.     Мета цього дня - п...