Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 5 березня 2021 р.

8 Березня – міжнародний жіночий день!

 

       Нарешті настала весна – пора сонця, радості, квітів й надії. Наша бібліотека вітає Вас, любі жінки, з 8 Березня. І якби там не було холодно, все ж весна, переступивши через снігові замети, озветься до нас радістю. Розтане сніг, відступлять морози, в серце постукає надія. Надія, що всі зимові негаразди, так як і зима, минуть, відлетять і світ оновиться.

      Жінка! Тебе оспівують у музиці, поезії, живописі і скульптурі. Образ твій звеличується все частіше в мистецьких творах. Так було, є, так буде вічно. Бо вічна краса твоєї душі, вічна доброта твого серця…

       Жінка! Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. В шані схиляємо голови перед тобою. В тобі поєдналося все прекрасне, добре, чисте. Адже жінка – кохана, дружина, хранителька сімейного щастя. Адже жінка прийшла в цей світ для любові.

      Напередодні 8 Березня ми з вами думаємо про маму. Мама, мати, матуся! Одне слово, а скільки для нас значить! Скільки в ньому ніжності, ласки, доброти. Немає друга ближчого і ріднішого, ніж мама. Всі наші радості і печалі, мрії і прагнення разом із нею, бо все розуміє ніжне материнське серце. Мама – наша опора і надія, окраса нашого життя і справжнє щастя.

      Тому в цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. Усе прекрасне в людині від променя сонця, і від молока матері.

      Адже жінка – це краса, любов, радість і ніжність. Жінка постійно міняється. Жінка – муза, натхнення, актриса, зірка. Зірка незгасна і невмируща у пам’яті. Недарма ж найсвятіші на землі слова мають жіночий рід – Батьківщина, Матір, а ще Віра, Надія , Любов.


    Біликівська сільська бібліотека вітає своїх користувачів та всіх чарівних жінок свого села з святом. Дякуємо що ви в нас є. В приміщенні бібліотеки для Вас організована фото-зона і виставка захоплення «Весна чарівна пора жінок».

    Прийміть побажання добра, любові, удачі, успіху, завжди гарного настрою, відмінного здоров’я, успішної кар’єри, приємних компліментів, дорогих подарунків і справжнього жіночого щастя!

                                                                        Наталія Ганженко.

                                                    Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...