Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 31 грудня 2021 р.

З Новим 2022 роком!

      Новий рік є найулюбленішим, найвеселішим святом і дорослих, і дітей, а ще найзагадковішим, бо всі чекають сюрпризів і подарунків. Важко знайти людину, яка б не любила Новий рік.

Коли проб’є дванадцята година,

І старий рік зустрінеться з Новим,

Хай пощастить і Вам, і всій родині,

Хай казку принесе на крилах рік цей,

І казка, щоб затрималась на вік,

І під ялинку, щоб чарівні речі,

Приніс Вам щедрий, Новий рік!

      Дивно, як це Дід Мороз всюди встигає в новорічну ніч? Світ-то великий, і в ньому стільки країн, а в них стільки людей, і всіх треба привітати! В кожній країні господар свята має унікальну назву: в Україні –Дід Мороз, в Америці та Австралії – це Санта Клаус, в Італії – Баббо-Натале, в Білорусії – Зюзя, в Франції – Пер-Ноель…  Кожен народ має свої свята та традиції і бібліотека прагне долучити дітей до національних українських свят, таких як: новорічні та  різдвяні  то що ж будемо вчитися.

       Біликівська сільська бібліотека запрошує Вас завітати до нас, адже попереду зимові канікули. Для Вас, наші читайлики, ми приготували новорічний калейдоском «З Новим Роком любі друзі. Хай він почнеться в білій смузі». Налаштовуємося на святкові дні. З святом Вас!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...