Шукати в цьому блозі

четвер, 31 березня 2022 р.

Все буде Україна!

     Україна - найдорожча, наймиліша серцю країна… Ми любимо її за безкрає небо, за щедрий хлібний лан, за дубові гаї, за карпатські гори, за Чорне море.

     Любити рідну землю означає ставитися до неї з побожністю і повагою. Кожна людина повинна не просто любити рідну землю, але й бути готовою захищати її від ворогів. На жаль, війна прийшла на нашу рідну землю вже сьогодні.

    На тлі історії наша країна ще досить молода, тому її майбутнє повністю в руках наших сучасників та наступних поколінь. Якою ми зробимо нашу Батьківщину, такою вона і буде. Зараз ніхто не має морального права кидати Україну напризволяще. Зараз дуже потрібні наші сили і наші знання, бо поставити її на ноги зможемо тільки ми.

   Ми щасливі від того, що народилися і живемо саме в Україні. Ми любимо рідну землю за її неосяжні, красиві і безмежні простори. За її добрих і згуртованих людей. Які приходять на допомогу в потрібний час. Тож разом до перемоги!

  Багато книг написано про Україну. Про її жителів, красу землі, неосяжні простори. Для кожного є можливість підібрати книгу по душі. А особливо в такий важкий час потрібно  підтримати дітей. Читаюча нація – це непереможна нація. Відпочити від цих страшних думок вам допоможе книга. Приходьте до нас.

   Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...