Шукати в цьому блозі

неділя, 20 серпня 2023 р.

 

Свободу й правду в Україні

Завжди вцінуєм як життя.

Можливо рік почався в тіні,

Проте не втратимо чуття:

Знайдемо сили, друзів стрінем,

Завзяття й щирість - живемо!

Бо наша спрага - справедливість,

Ми переможемо! З Днем Незалежності!

     Долаючи надзвичайно багато викликів на своєму шляху, Україна відстояла свободу та європейський вибір революціями, а нині захищає суверенітет та територіальну цілісність від російського агресора. Ми віримо, перемога буде за нами, як проростає квітка з маленької насінини, як проросла наша незалежність із великого прагнення українців до волі.

     20 серпня до Дня Незалежності України для відвідувачів бібліотеки був проведений патріотичний серпантин «І є держава Україна і є її нескорений народ» де також експонується книжкова виставка «Її наймення незалежна».


    Виставка об’єднала в собі книги, в яких описується історія України на її шляху державотворення, книги про символи національної та державної величі, а також захоплюючі розповіді присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність, опікувалися проблемами духовного відродження і розбудови Української держави.

     Дорогі українці, вітаємо вас зі всенародним святом - Днем Незалежності України! Нехай ваші тіла, справи і особиста думка також будуть незалежними. І тільки серце нехай буде обов'язково полоненим любов'ю. Бажаємо вам тотального поліпшення життя, хронічного щастя, непохитного здоров'я і щоденних посмішок.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...