Шукати в цьому блозі

вівторок, 7 травня 2024 р.

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.

       Перемога над фашизмом – це особлива подія в історії всього людства, яка вплинула на долі країн і народів, визначила подальший розвиток сучасного світу. Людські жертви, що були покладені на вівтар перемоги, приголомшують – це десятки мільйонів.

     8 – 9 травня українці доповнюють  свій одяг червоним маком — символом пам’яті майже 8 мільйонів загиблих співвітчизників та 65 мільйонів убитих у Другій світовій війні по всьому світові.

      Із нагоди вшанування пам’яті жертв Другої світової війни  бібліотека  презентувала книжкову виставку-спомин  «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього».

        Усі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у пам'яті вдячних народів, і спомин про них передаватиметься з покоління в покоління. Подвиги, здійснені нашими воїнами і трудівниками тилу, зробили їх героями. За кожним із них – людське життя, яскраве і талановите, безжалісно обірване у розквіті сил. Вічна та світла пам’ять героям!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Мама – перше й найважливіше слово.

     Мама – найголовніша людина у нашому житті. Для кожного з нас мама – найдобріша, найкрасивіша і найрозумніша у світі. Найтепліші спога...