Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Hand Made.


                                         
          
       Творче начало є у кожного, але саме в дитинстві його найлегше помітити та розвинути. Прості, на перший погляд заняття - малювання, поробки, ліплення, насправді мають велике значення і вплив на дитину.
     Останнім часом дуже популярним став такий вид занять, як " hand made " - дослівно з англійської «зроблено вручну». Це спосіб самовираження, це задоволення, та відмінне ліки від нудьги у повсякденному житті. Він розвиває внутрішній світ людини. Будь хто маючи трохи фантазії може створити безліч чудових речей.
     Тому кожна рукотворна річ унікальна і неповторна, особливо якщо її зробили діти. А заняття будуть розвивати їх творчі здібності, фантазію і дрібну моторику рук. . Це цікаве проведення часу буде чудовим заняттям.

     Біликівська сільська бібліотека  запропонувала  для своїх молодших відвідувачів чудове розвиваюче  заняття з виготовлення поробок власноруч. Над якими діти вже почали працювати. Початок покладено. Хоча на дворі і досі сніг, а ми з нетерпінням чекаємо весну з сонечком. Бо настрій в дітей уже весняний. Тож запрошуємо бажаючих до нас в гості. Де діти  зможуть  чудово та весело провести час.
                                                                                                          Наталія Ганженко.
                                                                Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки - філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Духовні скарби наших предків.

     Разом із пробудженням природи від   зимового сну в Україні починається весняний цикл народних свят. На цей період припадає одне з най...