Шукати в цьому блозі

середа, 9 червня 2021 р.

Дружня зустріч клубу за інтересами « Умілі рученята».

      Сьогодні, 9 червня, відзначається прекрасне свято – День друзів. Воно хоч і не є офіційним, проте варте уваги. Чому саме цього дня вирішили відзначати День друзів, точно невідомо. Так само як і те, хто та коли ініціював це свято.

     Святкова дата вважається неофіційною, проте люди, які вміють по-справжньому дружити, мають своє торжество. Нині про День друзів знає невелика кількість людей, але все ж з кожним роком він набуває популярності.

     Дружба є найважливішим елементом як взаєморозуміння, так і гарних відносин. Ми, люди, всі такі різні, у нас можуть бути зовсім своєрідні погляди на одні й ті ж речі, різна культура, різні підходи у вирішенні тих чи інших питань, але не маючи дружби між собою, ми починаємо наражати на небезпеку не тільки оточуючих нас людей, але також і самих себе. Будьмо дружніми.

     Тож не дивно що сьогодні відбулося чергове засідання діючого клубу за інтересами «Умілі рученята» з виготовленням 3-Д  квітів.


     Сьогодні чудове свято – День друзів! І я хочу привітати з ним вас, мої хороші! Спасибі, що ви зі мною, завжди на зв'язку і в потрібну хвилину поруч. Бажаю вам безхмарного настрою, радості та щастя на всі часи. Великих успіхів, подвигів і досягнень. Нехай усе в житті складається неймовірно і чудово!

                                                               Наталія Ганженко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...