Шукати в цьому блозі

середу, 10 листопада 2021 р.

Журнали про себе і для себе.

       Журнали відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє. Вони відкривають неймовірні можливості в будь-якому віці. А вчасно прочитаний журнал – величезна удача.

      У нашому селі багато добрих і чуйних людей. Протягом цих  років що я працюю наші читачі безкоштовно приносять в бібліотеку свої особисті книги та журнали. Подарувавши бібліотеці, вони дають можливість продовжити їм життя і принести користь багатьом читачам. Дуже здорово, що серед наших читачів є такі люди, які це розуміють. Завдяки їх безкорисливості фонд постійно поповнюється різноманітною і потрібною літературою. Так книги і журнали знаходять новий будинок і нових читачів.

     Останнім часом, значно зросла кількість людей, бажаючих поділитися з бібліотекою своїми надбаннями. Ті, хто безоплатно передають в фонд бібліотеки, – люди з високою громадянською позицією, які прекрасно розуміють, що кожен дарунок знайде свого читача. Сьогодні ми говоримо спасибі за подаровані журнали нашому читачу Сергію Гречці. Журнал «Счастливая» в якому ви знайдете все цікаве для себе: красота і мода, здоров’я, часне життя, шарм жінки. Журнали чудові та красочні.

    Щире спасибі всім-всім дарувальникам за безкорисливі дари. Ми глибоко зворушені вашим добрим ставленням. Спасибі всім за тепло сердець, доброту, розуміння, любов до книги і читання.

   Дорогі наші читачі! Дякуємо всім, хто небайдужий до нашої бібліотеки! Приходьте до нас та приводьте своїх друзів і близьких! Будемо читати разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...