Шукати в цьому блозі

суботу, 19 лютого 2022 р.

Небесна Сотня – Герої нашого часу

 

   День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

    Нове століття народило нових героїв. Сімнадцятилітні юнаки та юнки вийшли на Майдан, аби показати всьому світові, що є така Україна, яка ніколи не дозволить ворогові, манкуртам, нечестивцям панувати над українським народом.І слава тим героям, які створили майдани і площі всенародної непокори бандитам.  Вічна слава Героям Майдану. Саме за них ми маємо молитися, заповідати пам′ять про кожного з них нашим внукам і правнукам.

    У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії була проведена година роздумів «Як крила ангела злітаючи назад – Небесна Сотня в вирій полетіла».  Відвідувачі мають можливість ознайомитися з виставкою – роздумом «Час плине, а пам’ять залишається» де представлені книги про події на Майдані у 2014 році і про героїв, які загинули за світле майбутнє своєї держави.

     Вічна пам’ять і слава Героям! Вони не вмирають, а навічно залишаються нашою славою та небесними захисниками України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...