Шукати в цьому блозі

середа, 20 вересня 2023 р.

Хай буде Мир від нині і довіку.

     У нелегкий час для України цей день є по-своєму особливий. Ми так багато часу проводимо в соціальних мережах, говоримо про мир, намагаючись донести інформацію про ситуацію у нашій державі, що іноді забуваємо про позитивні емоції.

     Як же багато в світі  цікавих речей, невідомих фактів і нерозкритих потенціалів самої людини! Для чого військові конфлікти, коли є хвороби, які вбивають без зброї й насильства? Саме проти цього слід боротися, а не прагнути продемонструвати свою вогневу міць і перевагу в силі. Війна і агресія –  не спосіб вирішення проблем, вони  ускладнюють життя, завдаючи багато горя і нещасть.

      Для тих, хто  живе в благополуччі, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити  величезну роль Міжнародного Дня Миру для тих, хто чув, як під вікнами будинку вибухають снаряди. І щоб цього більше не сталося, вони готові зробити багато що.

      Спроба донести до людства думку про важливість миру і спокою хоча б 21 вересня коштує і нашої уваги. Нехай ранкова зустріч «Принеси Мир в Україну» приурочена до Міжнародного Дня Миру, стане не просто черговим заходом, а дійсно важливою подією.

 Ми — діти України — прагнемо жити в мирі й злагоді. Мир — це життя, це благополучча та благоденство в кожній сім'ї. Всі ми живемо надією на краще.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...