Шукати в цьому блозі

вівторок, 5 грудня 2023 р.

Перемоги, благодаті і миру

    6 грудня, Україна відзначає одразу два свята: День Збройних сил України та День святого Миколая. Останнє раніше святкували 19 грудня, проте тепер і день, коли діти по всій країні чекають на подарунки від Миколая, і головне свято ЗСУ випадають на один день.

     День Святого Миколая – це одне з найрадісніших та найулюбленіших дітьми свят. Маленькі українці з року в рік чекають подарунки від Святого Миколая, який традиційно залишає їх під подушками. Всі вірять в його чудеса і в те, що подарунки він приносить тільки слухняним. А для того щоб задобрити Миколая, ми спробували його зробити на майстер класі з учнями 1 класу «Миколайчик для дітей» Дякуємо Марині Герасименко за гарно проведений час на заході. Діти з радістю створили образ того: хто носить таки подарунки.

     6 грудня, загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців – День Збройних Сил України. Доблесть і честь солдатів і офіцерів – в цьому справжня сила нашої армії. Український воїн – надійний захисник та відданий патріот!

   У цей день ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців та щиро бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, скорішої Перемоги і всіх благ!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...