Шукати в цьому блозі

понеділок, 3 січня 2022 р.

Намисто новорічних див!

За вікном біліє сніг, падають сніжинки.
                                          А у залі в нас гомін, сміх, бо прийшла ялинка.                                                                             Ця красуня лісова від іграшок сяє.                                                                  А наші діти малі прийшли Новий рік стрічати!

       Веселились, грались, в конкурсах змагались. Танцювали і співали. Новий рік стрічали. За любов до цього свята мають солодкий дарунок. Ще й такий що будуть довго згадувати ранок.

    Сьогодні і в нас відбувся дитячий ранок у новому році! Нажаль дуже мало прийшло діток, але дітлахам які прийшли більше дісталося цукерок з торби яку нам залишив дід Мороз. У ролі діда Мороза в цьому році був П'ятько Анатолій Іванович, директор СТОВ "СЛАВУТИЧ", який виділив кошти на придбання цукерок.  Ми щиро дякуємо за подаровані солодкі спогади!

     Гарною, доброю казкою приходять свята! Вітаємо з Новим роком, з новими подіями, з новими мріями! Від щирого серця бажаємо чарівної краси, промінчиків в очах, незвичайних чудес, яскравого, як різнобарвний феєрверк, настрою! Нехай новорічні свята виконають всі ваші бажання та принесуть багато несподіваних приємних сюрпризів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...