Шукати в цьому блозі

вівторок, 4 січня 2022 р.

Подарунок до Різдва!

 

    "Хороша та книга, яку відкриваєш - смакуючи, а закриваєш — збагатившись", - сказав колись А. Олкотт. Ми знаємо, що дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника.

     Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.

     Різдво – це чарівне свято.  У ці дні ми забуваємо про все погане, пробачаємо один одному образи, віримо в завтра, що наповнене злагоди, гармонії та миру. А отримувати подарунки на свята ще приємніше. І знов соціальна мережа Фейсбук стала в пригоді. Дякуємо Інні Масляк за гарну книгу до свята.

     «Хто творить Різдво» - книжка – це дороговказ. У ній ти знайдеш 14 оповідань сучасних українських дитячих письменників. Ці оповідання про людей, які завдяки своїм професіям з року в рік допомагають нам підтримувати та формувати наші святкові традиції. А ще про людей, які творять добро на свята, та й не тільки. Отож знайомся – наші різдвяні чарівники!

    Дякуємо за чарівну книгу!

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...