Шукати в цьому блозі

понеділок, 30 травня 2022 р.

Всі ми родом із дитинства.

    У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край.

        Дитинство - найважливіша пора життя, коли формується характер, уподобання, моральні переконання. Важливо, щоб воно було нормальним і щасливим. Як знайти правильний підхід у вихованні? Як стати не тільки хорошими батьками, але й кращими друзями для своєї дитини? На ці та інші питання знайдуться відповіді в книгах.

    До цієї дати бібліотека підготувала  дитячий зорепад книг «Щоб сонцю і квітам всміхались діти».

    Перший день літа- це не тільки Міжнародний день захисту дітей, а й початок довгоочікуваних літніх канікул. Як провести літо? Звичайно з книгою! Приймаємо замовлення від наших улюблених користувачів – дітей.

    Діючий клуб за інтересами «Умілі рученята» створив «Різнокольорові віконні барви» показавши цим що дитячий світ хоче бачити різні кольори не тільки чорний. Майстер клас пройшов відмінно. Задумане вдалося. Ви в нас – найкращі!


    Вітаємо зі святом та запрошуємо всіх бажаючих у захоплюючу літню книжкову подорож!

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...