Шукати в цьому блозі

субота, 7 травня 2022 р.

Мамо найдорожча, мамочко єдина.

 

         Минають роки, десятиліття, змінюються устрої, а на землі споконвіку є мати. Вічна і свята, грішна і праведна, як і ця свята земля, на якій ми живемо. День за днем, рік за роком матері віддають нам свою ласку, мудрість, добро, вчать чесності, гідності, любити свою землю, свій рідний край, поважати усіх, молитвами звертатися до Бога, незважаючи на ніякі прикрості та негаразди, завжди бути людиною.

       Щороку в другу неділю травня ми святкуємо свято День Матері. З нагоди цього свята в бібліотеці оформлено книжкову виставку «В мамин день хай буде тільки сміх, оберемки квітів пелехатих»

      Від усієї душі вітаємо з Днем матері. Побажати хочемо простого жіночого щастя, яке полягає у здорових і успішних дітях, люблячому і вірному чоловіку, веселому настрої і доброті душі. Бажаємо залишатися прекрасною мамою, щирою і прекрасною жінкою. Нехай в Ваш дім приходять тільки удача, радість і благополуччя.

       Мирного неба над головою. Все буде Україна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...