Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 6 жовтня 2023 р.

Діти і мистецтво малювати.

 

     Щороку друга неділя жовтня – професійне свято всіх тих, хто впевнено тримає у своїх руках пензлі та олівець – День художника.

     Хтось творить красу слова, хтось звуком, а хтось – кольорами, відтінками, півтонами…

     Напевне немає в світі людей байдужих до мистецтва. З малку ми беремося вимальовувати спершу каракулі, потім свої маленькі шедеври. В школі діти вчаться малювати разом з учителем, здобувають перші знання з образотворчої грамоти.


    І саме напередодні цього дня,  з учнями четвертого класу (класний керівник Закаблук Вікторія) в нас відбувся майстер-клас малюнка «Диво-хатинка для совеняти», діти мали можливість не тільки творити, а й приймати участь у цікавій грі «Таємничий, нічний птах».

    Образотворче мистецтво є однією з найдосконаліших форм діяльності, оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ людини, звучать кольори глибоких почуттів. Ваші роботи будять прагнення до прекрасного, спонукають замислитися над суттю буття. А як вдалися наші роботи, то вирішувати Вам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...