Шукати в цьому блозі

середа, 25 жовтня 2023 р.

Знайомство з творчістю української письменниці.

     Дугельна Тетяна Миколаївна — українська письменницяпубліцист, громадський діяч, психологиня, автор запатентованих методик розвитку особистості, відновлення та збереження психічного, ментального та фізичного здоров'я.

   Сьогодні знайомимо Вас з книгами, які отримали в дар від пані Тетяни.

   Заборони собі образи. Основи ментального здоров’я. Це книга, яка допомогла сотням людей відновити психоемоційне здоров’я, переосмислити та гармонізувати стосунки в сім’ї, зцілити психосоматичні розлади та налащтувати системний духовний розвиток.

   Абсолютна енергія любові. Вперше японську поезію імператора Мейдзі перекладено на українську мову. Це книга – подорож до глибин Вашої душі, де захід та схід, небо та земля, тіло та душа об’єднуються у духовній практиці абсолютної енергії любові.

   Україна. Відроджена у вогні. Хроніки перемоги. Це книга про переродження України у вогні війни, яка увійшла у повномасштабну і найважчу для України фазу 24 лютого 2022 року. На сторінках нової книги, в якій авторка поєднала хроніки війни та власні художні есе, в основу яких лягло все пережите нею особисто або ж почуте від безпосередніх свідків цієї війни. Ви зможете торкнутися того найсакральнішого, що несе у серці кожен українець – жаги бути вільним, такими, якими завжди були наші предки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...