Шукати в цьому блозі

четвер, 15 квітня 2021 р.

Природа джерело краси і натхнення!

          Починаючи з 1998 року третя субота квітня у календарях визначена як День довкілля України, а 22 квітня – Всесвітній день Землі.

         Навколишнє середовище починається з кожної домівки. Долучитися до Дня довкілля досить просто, іноді достатньо невеликого кроку, що матиме великий вплив на стан довкілля. Слідкуймо за своїм споживанням та діями, аби зробити світ природи кращим!

 

      Це день чистої води, землі й повітря, який має на меті об’єднати людей планети для захисту навколишнього середовища, привернути увагу до екологічних проблем нашої планети.

        Це день – нагадування про екологічні катастрофи, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем.


        До цих дат в Біликівській сільській  бібліотеці була оформлена виставка-застереження «Природа наша мати треба її оберігати», яка розповідає про охорону навколишнього природного середовища.

        Пам’ятаймо, що лише ми зможемо зробити довкілля чистішим, адже майбутнє залежить саме від нас!

                                                                                  Наталія Ганженко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...