Шукати в цьому блозі

вівторок, 28 лютого 2023 р.

Весняне відродження

       Сьогодні вже 1 березня, перший день весни, початок тепла та відродження.

Початок весни – особливо активний період для кішок, тому це свято традиційно відзначається в перший день березня. В Україні цей день святкується з 2004 року.

       Кішка – це найближча до людини тварина – домашній хитрун. Тож в честь цього свята для любителів пухнастиків для учнів 2 класу, спільно з Любов Рудченко був проведений  листівковий фотоквест «Таємничий кіт хитрун».


        Багато цікавої інформації було обговорено з  дітьми про улюбленців, їх різноманітність, характер, звички, про вірування, прикмети, пов’язані з ними. Кожен учасник намалював свого улюбленця, описав його звички, вигляд. Придумали собі мрію щодо майбутньої тваринки. Читали вірші про вухастиків.

       Всесвітній день котів – це ще один привід попестити свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. Якщо забезпечити їм комфортне життя, повну турботи і ніжності, тоді кішки обов'язково подарують своїм господарям своє приємне муркотання.

    Для дітей зараз це велика підтримка, ніби захист. Тож збережемо тепле відношення до пухнастиків, які зараз заспокоюють їх.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...