Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 23 лютого 2024 р.

День, який назавжди змінив життя України та об’єднав українців


24 лютого 2022 року… Здається, ніби для всіх українців час зупинився, але ні! На календарі вже – 24 лютого 2024 року. Ми всі все ще залишаємося в лютому, який триває й досі… Ця жахлива дата на всіх діє по-різному, єдиним залишається - прагнення до перемоги та об’єднання родин.

     Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Російська держава й ідеологія рашизму, яку сповідує російський політикум, офіційно заперечують існування українців як окремої нації, а ті, хто не погоджуються з цим, підлягають фізичному знищенню.

     Російські війська руйнують не лише аеродроми, військові частини, нафтобази, але й житлові будинки, пологові, лікарні, дитячі садки, школи. Житлові райони обстрілюють з артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичними ракетами, зафіксовані факти застосування заборонених міжнародними конвенціями касетних та фосфорних бомб.     

    Найганебніший воєнний злочин – обстріл будинків, позначених червоним хрестом.

    В приміщенні бібліотеки діє книжкова виставка «День, який назавжди змінив життя України та об’єднав українців»

    Не пробачимо – ніколи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Василь Шевчук

        Цього року 30 квітня український письменник Василь Андрійович Шевчук відзначає – 92 рок и від дня народження. До цієї дати  хочемо ...