Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 1 березня 2024 р.

Всесвітній день письменника.

     Неможливо уявити собі сучасне життя без літератури. Навіть ті, для кого читання не є улюбленим дозвіллям, стикаються з літературними творами, адже сценарій до фільму, стаття в журналі або газеті – це теж праця письменника.

    3 березня відзначається Всесвітній день письменника.

    Завдання бібліотек, як інформаційних та просвітницьких центрів, донести до читача культурні надбання нації, ознайомити із творчою працею письменників краю, країни, світового письменства. Для своїх користувачів був проведений променад – знайомство «Сьогодні в центрі світу ти – письменник», і влаштована виставка ліричний настрій «Усе любов’ю зміряне до дна».

    На книжковій виставці представлені художні твори для дітей, які виражають глибину творчості, яка робить кожного письменника неповторним. Запрошуємо всіх бажаючих переглянути матеріали книжкової виставки. Сподіваємось, що кожний з Вас знайде свого письменника.

     Вітає всіх письменників зі святом! Щиро бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення і безліч нових ідей для створення шедевра! 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Василь Шевчук

        Цього року 30 квітня український письменник Василь Андрійович Шевчук відзначає – 92 рок и від дня народження. До цієї дати  хочемо ...