Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 29 березня 2024 р.

Світ крилатих мешканців землі.

     Щорічно 1 квітня відзначається у світі Міжнародний день птахів. Це час прильоту пернатих із зимівлі. Повернення птахів святкується також і як прихід весни. Птахи є особливою групою світу, багато видів якої легко побачити, чи почути їх спів не тільки в дикій природі, але й в населених пунктах і навіть на власному дворі.

     Вони приваблюють нашу увагу своїм мелодійним співом, красивим забарвленням, граційним польотом, цікавою поведінкою. Нам необхідно зберегти крилатих друзів, щоб майбутнє покоління бачило їх красу не тільки на картинках книжок, а й у природних умовах рідного краю.

      Щоб примножити дитячу уяву про пернатих з вихованцями дитячого садочка була проведена птахо-терапія «Пташиний будиночок». Дякуємо вихователям за спільний захід.



      Птахи мають велике значення в природі і житті людини. Вони є нашими друзями, з ними людина стає кращою, внутрішньо красивішою, благороднішою, чистішою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Василь Шевчук

        Цього року 30 квітня український письменник Василь Андрійович Шевчук відзначає – 92 рок и від дня народження. До цієї дати  хочемо ...