Шукати в цьому блозі

вівторок, 11 лютого 2020 р.

День безпеки в Інтернеті.



                                                 

      11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
       Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.  
   


       Біликівська сільська бібліотека – філіал спільно з працівниками будинку культури провели для своїх відвідувачів інформ бюро «Твій безпечний Інтернет». На якому висвітлили чотири важливі теми:

      1.      Безпечне користування Інтернетом.
      2.      Формування практичних навичок протидії кіберзагрозам.
      3.     День безпечного Інтернету в світі.
  4. Психологічні загрози кіберсоціалізації дитини.
      Для дітей був організований «мозковий штурм», на якому було презентовано 15 небезпек. Бібліотекар ознайомила користувачів з правилами Інтернет безпеки.

Для молодших користувачів був оформлений фото перегляд «Разом для найкращого Інтернету».

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти. Воно служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.  Тож не забувайте про правила Інтернет безпеки.
                                                                 Наталія Ганженко.
                                      Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Духовні скарби наших предків.

     Разом із пробудженням природи від   зимового сну в Україні починається весняний цикл народних свят. На цей період припадає одне з най...