Шукати в цьому блозі

четвер, 5 березня 2020 р.

Ці квіти власноруч для тебе, мамо.


                                      
          З лютого місяця 2020 року працівники районної бібліотеки започаткували проект «Навчатися, щоб навчати». Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу була присутня на творчому практикумі на тему «Бібліотворчість: захоплюйся й твори».      
          Величезне задоволення отримала  від проведеного солодкого майстер – класу «Букет із конфет», який нам провела методист районної бібліотеки Наталія Семенюта. Домашнім завданням для бібліотекарів було «Навчитися, щоб самим навчати».

          Тож 5 березня на переддень такого чудового свята 8 Березня. Ми з учнями четвертого класу виконували домашнє завдання по виготовленню солодко-красивого подарунка. І зробили майстер – клас «Ці квіти власноруч для тебе, мамо».
          Мені дуже було приємно вчитися у Наталії Миколаївни, для того щоб навчити інших. Велике Вам дякую за здобуті знання на вашому практикумі. Тож у нас ще багато роботи, але початок уже є. На думку дітей він вдалий, бо мами отримають не тільки квіти, а ще і цукерки.
                                                                        Наталія Ганженко.
                                           Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Василь Шевчук

        Цього року 30 квітня український письменник Василь Андрійович Шевчук відзначає – 92 рок и від дня народження. До цієї дати  хочемо ...