Шукати в цьому блозі

четвер, 14 травня 2020 р.

«Європа – дітям».


                                                
       Здійснити подорож Європейським континентом – мрія!. Але мрія можлива для здійснення кожному з користувачів бібліотеки. Дізнаємось більше про  казкарів Європи, про  велике виховання вічної  цінності: любові до Батьківщини, старших, поваги до національних надбань не тільки своєї держави, а й всієї європейської спільноти. Однією з найчарівніших країн, яку відвідує кожна дитина є країна казок.
      У Біликівській сільській бібліотеці оформлена книжкова виставка «Європа для дітей». Яка буде на вас чекати.  На ній представлені літературні казки, авторами яких є прекрасні казкарі Європи. Вони своїми творами стали відомі в усьому світі. Їх герої цікавлять малечу багатьох поколінь.
     Але маємо сказати, що всім нам, європейцям, в усі часи і в усіх країнах близька одна і та ж проблема - це боротьба добра зі злом. Ми сподіваємося, що у ваших душах будуть проростати тільки зернини добра, любові, дружби, які посіяли герої цих казок.
     Будемо чекати з нетерпінням вас наші юні користувачі.
                                                                            Наталія Ганженко.
                                      Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Живий плач мертвої зони.

     26 квітня 1986 року. Була весна – квітуча, напоєна запахами землі й нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними...