Шукати в цьому блозі

неділю, 31 травня 2020 р.

Тиждень Зелених книг.


                                            

                                                                 А зелений  манить...
                                                                 свіжістю й красою, 
                                                                 Запахом ялинки,сосни і росою. 
                                                                 На доріжці цій я ніби оживаю, 
                                                                 Розквітаю,молодію,що робити знаю...
                                                                 Бо зелений колір завжди розпізнаю.
        Зелений – колір природи, адже фактично усі живі рослини починають своє життя з зеленого кольору. Це колір живої та квітучої природи, заспокійливий і розслабляючий колір, символізує твердість і стійкість. Зелений - колір надії, природної гармонії. Він дає нам відчуття спокою і розслаблення, особливо при читанні книг.
      Зелений – розслабляючий колір, символізує твердість і стійкість. Діти, які вибирають зелений, чітко і раціонально визначають свій життєвий шлях. Вони відрізняються здатністю до критичного аналізу і послідовною логікою, до будь-якої життєвої задачі підходять з усією серйозністю. Люблять допомагати іншим. Їхній внутрішній світ багатий, але відкривати його оточуючим вони не поспішають. За такими дітьми дуже цікаво спостерігати.
      Тепер наша бібліотека має для вас діти виставки чотирьох кольорів: синього, червоного, жовтого і зеленого тижня.  На останній виставці серед чудернацьких жабок та гусениць ви знайдете книги про пригоди, динозаврів, побуваєте в країні Мумі - Тролів та багато ще чого цікавого. Ми маємо  чим вас зацікавити.
       Дорогі наші користувачі діти! Вітаємо вас з святом! Бажаємо яскравих посмішок та радощів у житті, веселих друзів та багатої фантазії, яка кожен ваш день перетворить у цікаву пригоду, добру історію або справжнє свято. Зростайте здоровими, життєрадісними та щасливими, і нехай у вас завжди буде солодкий та чудовий, немов цукерка, настрій!
                                                                        Наталія Ганженко.
                                              Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Живий плач мертвої зони.

     26 квітня 1986 року. Була весна – квітуча, напоєна запахами землі й нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними...