Шукати в цьому блозі

неділя, 28 лютого 2021 р.

«Мила серцю Україна – це земля яку ми бережемо»

   Природа – джерело краси, вона викликає в нас почуття радості, подиву. Природа – джерело доброти, піклування про неї, роблять людину добрішою. Будьте до неї, живої, уважнішими, вона вам обов’язково віддячить. Щоб зберегти природу, потрібно її знати і любити.

     Спілкування з природою просто дає нам радість. Чому? Мабуть тому що природа —  це невичерпне джерело краси, яка не може залишити байдужою навіть найчерствішу людину. Травинка, що вперто пробивається крізь сірий асфальт, громаддя гір, ширяння орла або політ бджоли, нічні співи солов'я або. вигин лебединої шиї, безодня нічного зоряного неба — все це несе в собі невичерпний заряд краси. І все це таке близьке і дороге людському серцю. І її потрібно берегти.

     Біликівська сільська бібліотека провела день інформації «Мила серцю Україна – це земля яку ми бережемо», на якому було проведено бесіду «Чисте довкілля на землі», упс запитання «Овочеве коло», хитро мудрі ухилянки «Екологи», екологічна рекламна пауза «Інспектор екологічних наук», та бліц турнір «Природа чарівниця». Бажаючі мають змогу ознайомитися з переглядом літератури «Давайте будемо все оберігати». Учні попрацювали з журналом «Джміль», щоб здобуті знання більш запам’яталися. І отримали велике задоволення над роботою з малюнками.





                                                 

      Бережіть природу! Давайте посадимо молоді деревця, посіємо квіти. Бережімо все красиве, що є навколо нас.

       Навіть найменша причетність кожного із Вас до збереження природи є і буде вагомою підтримкою життя на Планеті і сьогодні і в майбутньому.

                                                                        Наталія Ганженко.

                                           Практикантка Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського.

 







Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...