Шукати в цьому блозі

вівторок, 3 серпня 2021 р.

Як же приємно отримувати подарунки.

      Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок. Тож будемо знайомитись з чудовими романами Барбари Картленд. Тут насправді є що почитати.

     Дякую Ларисі Герасименко.

     Картленд Барбара. Мрії здійснюються. «Мамо, як ти могла? Адже ще й рік не минув після смерті тата!» - такими були перші слова Люсії Маунтфорд, коли її матір, що залишилася вдовою після трощі «Титаніка», знову вийшла заміж. Тепер їхні статки тануть на очах, а тяжка хвороба матері загострює й без того смутні обставини. Перелякана Люсія раптово виявляє, що на сплату боргів вітчим не тільки віддав її за секретаря сусідові – ловеласові лорду Вінтертону, але й пообіцяв її йому за дружину! Чому ж Люсія дедалі більше тягне до Вінтертона, а не до статечного й порядного Едварда де Редкліффа? Коли примхлива красуня леді Шеллі розповість про свої наміри стати леді Вінтертон, ревнощі підкажуть Люсії – вона закохана! Але лорд таємниче зникне… (російською мовою)

     Картленд Барбара. Неочікуване щастя. До палацу Титанія потрапила як служниця своєї кузини Софії - нареченої кронпринца маленької середземноморської країни. Титанія сумує за Англією, вона не може стримати сльози, отримуючи сумні листи з дому. Єдиною людиною, яка захотів потішити красуню, виявився сам король. Дівчина вважала його гордовитим і замкнутим зверхником, але незабаром зрозуміла, що він добрий, шляхетний і дуже самотній. І коли король виявився в смертельній небезпеці, Титанія робить все, щоб врятувати його. І розуміє, що закохана ... (російською мовою)

     Картленд Барбара. Прекрасная похитительница. Повернувшись після довгої відсутності в рідний маєток, маркіз Вірний відразу ж став жертвою зухвалого пограбування. Пошуки викрадача привели його в будинок чарівної сусідки. Маркіз підозрює, що красуня Івона якимось чином причетна до крадіжки. Втім, незабаром він вже не згадував про вкрадені скарби: Івона викрала у нього найдорожче - його серце! (російською мовою)

    Картленд Барбара. Дорога до раю. Жасмин, двадцятичотирирічна красуня американка, приїхала до Англії на Різдво погостювати у родичів. Герцог Харлі подарував їй жеребця, і вона вирішила проїхатися верхи. Але через хуртовину її ледь не збила машина, за кермом якої сидить граф Сомертон. Через деякий час, волею долі, Жасмин знову зустрінеться з графом, який дасть притулок у своєму замку. Ця зустріч назавжди змінить їхнє життя і подарує їм справжню любов. (російською мовою)

     Картленд Барбара. Романтичне плавання. Доля була на диво щедра до Двадцятивосьмирічного Френсісу, маркізу Уімбортону: краса, які мають манери, спадок, титул ... Але, потрапивши в складну фінансову ситуацію, він знаходить єдиний вихід - одружитися на багатій дівчині. Його кандидатура - прекрасна леді Лексія Дрейтон. Їх перша зустріч буде вельми дивною. А через кілька днів Френсіс запросить сім'ю Дрейтон на вечерю ... Лексія і Френк стануть хорошими друзями, а через деякий час між ними спалахне пристрасть і справжня любов. Але, вирушивши в романтичне плавання, дівчина зустріне молоду людину і теж відкриє йому своє серце ... Кого ж вибере Лексія? З ким піде по життю?  (російською мовою)

     Картленд Барбара. Захоплення герцога. Майкл, син лорда Чарльза Мура, вигнаного за сміливість одружуватися не з батьківської волі, закохується в першу красуню Лондона леді Феліцата, дочка графа Варгрейва. Вони проводять разом прекрасні дні і здається, юні закохані серця чекає щасливе майбутнє. Але одного разу Феліцата повідомляє Майклу, що виходить заміж за Саймона Харрінгтона, старшого сина герцога Камбрії. Вона хоче порадувати батьків новим титулом і каже Майклу, що, хоч і любить його, щасливого життя у них не буде, оскільки він недостатньо багатий ... Майкл в той же вечір спливає в Індію, - лікувати війною розбите серце. Через деякий час йому доведеться повернуться до Англії, де його чекає боротьба за законну спадщину і нову, справжню любов ... (російською мовою)

            Запрошуємо користувачів бібліотеки на книжкові новинки!

                                                                                 Наталія Ганженко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...