Шукати в цьому блозі

четвер, 5 серпня 2021 р.

Книга для роздуму.

     Сьогодні ми знайомимося з подарованими книгами, які полонять Ваш розум.

       Жюллиан Анн- Дофин «Два маленьких шага по мокрому песку». В той сонячний день ніщо не віщувало біди. Анн-Дофін відпочивала з сином Гаспаром і дворічною маленькою Таїс на пляжі. Уважна мати помітила, що дівчинка накульгує. Анн і уявити не могла, який страшний діагноз поставлять лікарі. Рідкісна генетична хвороба не піддається лікуванню. Таїс залишилося жити кілька місяців. Але найстрашніше, дитина Анн-Дофін, який повинен з'явитися на світ зовсім скоро, теж може бути хворою на цю недугу. Новонароджену дівчинку вдалося врятувати, але Таїс була приречена. І сім'я приймає рішення: останні дні малятка будуть найпрекраснішими. Рідні та друзі подарують їй всю любов, всю увагу і турботу, щоб дівчинка кожну хвилину свого життя відчувала себе щасливою ... Ця книга змусить вас плакати і навчить радіти кожному прожитому дню. (російською мовою)

        Милн Кевин Алан. «Шаги навстречу». Життя сімнадцятирічної Енн може обірватися в будь-який момент. Її діагноз звучить як вирок. єдина надія на порятунок - пересадка серця. Енн потрібно спокій, адже кожен день може стати для неї останнім. Однак відносини в родині напружені до межі: постійні сварки, скандали. Здається, вже нічого не можна виправити, але одного разу проста гра змінює все ... (російською мовою)

        Кумсон Дороти «Прежняя любовь» У Ліббі прекрасна робота, коханий чоловік Джек, будинок з видом на море. Однак душу дівчини терзають сумніви. Вона знає, що Джек дуже любив свою першу дружину Єву. Коли вона померла, він ледь не наклав на себе руки. Іноді Ліббі здається, що він до сих пір любить її. Вона вирішує більше дізнатися про минуле людини, за якого так поспішно вийшла заміж, і виявляє щоденник Єви. Перша дружина Джека заповіла його тій, хто займе її місце. З цього дня життя Ліббі змінилася. Виявилося, що Єва була ... повією. На панель її привела любов. Але її коханий став наркоманом, дівчина змушена була продавати своє тіло, щоб утримувати його, і тут в її житті з'явився Джек. Він пристрасно полюбив Єву і вирішив вирвати з порочного кола, в якому вона опинилася. Дівчина щаслива, вона чекає дитину, але її сутенер - батько Джека - одного разу відвідав її ... Ліббі вражена, вона починає підозрювати, що смерть Єви не була випадковою. Вона повинна дізнатися правду, щоб зберегти своє щастя. (російською мовою)

      Брэдшоу Джиллиан «Наследник Клеопатры». Могутність Цезаря і краса Клеопатри могли створити велику імперію, якої не було б рівних в світі. Але цій мрії не судилося збутися ... Що чекає Цезаріона, старшого сина цариці? В очах деяких син Юлія Цезаря і легендарної Клеопатри втілює надії Риму та Єгипту. Інші сприймають його як безглузде наслідок пристрасті, яку полководець мав до розпусної єгипетської інтриганку. Римського імператора Октавіана боїться, що Цезаріон може зруйнувати його мрії про спокійне і мирне життя в імперії. У цій вражаючій історії про дружбу, щирості, честі і любові Джилліан Бредшоу показує, як могли б розвиватися історичні події, якби Цезаріон уникнув неминучої кари і продовжив подорож, не відкриваючи нікому, хто він па насправді. (російською мовою)

    Цим книгам ми знову завдячуємо Ларисі Герасимено.

                                                            Наталія Ганженко.


Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...