Шукати в цьому блозі

суботу, 21 серпня 2021 р.

Благословенні кольори української долі.

    Синьо-жовтий прапор нашої держави є тим об'єднуючим символом, що незалежно від національності, мови спілкування та віри гуртує Український народ  в одне ціле. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

    В Біликівській сільській бібліотеці пройшла інформаційна хвилина «Кольори що дають надію» присвячену Дню Державного Прапора України. З учасниками діючого клубу за інтересами «Умілі рученята».

         
   
  
      Його мета -  виховання патріотичних почуттів у дітей до своєї країни, державних символів: прапора, герба та гімну, заохочення до вивчення багатої та славної історії нашого народу.  Дитячий задум на виконання патріотичного завдання досягнутий. Їхня робота чудова.

     Вітаємо усіх з урочистим святом та бажаємо кожній родині здоров’я, добробуту, миру  та віри в краще майбутнє нашої держави.

    Кожен прапор – це втілення прагнень певної місцевості, її пам’ять і основний девіз. Всі вони різні, проте об’єднує їх безмежна любов до рідної землі. Тож будемо любити нашу Україну. Бо вона в нас найкраща.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...