Шукати в цьому блозі

середа, 22 вересня 2021 р.

Дорогами визволення України.

      У роки Другої світової на різних фронтах воювали, з кожним днем наближаючи перемогу, більше 200 тисяч наших земляків. Ми у вічному боргу перед кожним із них — тих, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати Полтавщину, від нацистського поневолення.

      У  Біликівській  бібліотеці експонується інформаційно-історична викладка літератури до Дня визволення Полтавщини "Вічна Полтава - красу розкрива"

      В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

   Полтавці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...