Шукати в цьому блозі

четвер, 30 вересня 2021 р.

1 жовтня – Міжнародний День людей похилого віку.

    1 жовтня у всьому світі  відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і день ветеранів.

   Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років.

    Літній вік людини - зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, те що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

    Біликівська сільська  бібліотека запрошує  читачів ознайомитись виставкою переглядом « Люди з планети - Зрілість». На якій знаходяться улюблені журнали користувачів похилого віку. Ви обов’язково знайдете для себе щось цікаве.

    Не будьте байдужими! Привітайте своїх знайомих з цим святом. Ставтеся до цієї категорії людей з повагою, вони цього заслуговують.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...