Шукати в цьому блозі

середу, 17 червня 2020 р.

Книга - найкращий подарунок бібліотеці!


                               

        Книги ніколи не виходять з моди. Вони пережили телевізор, магнітофон, відмінно живуть поруч із ноутбуками, планшетами та смартфонами.
    Кажуть, що книга - це найкращий подарунок. Якщо мова йде про подарунок для бібліотеки - це дійсно так.
       Біликівська сільська бібліотека – філіал має багато друзів серед своїх користувачів, які не тільки відвідують бібліотеку, приймають участь в масових заходах, але й переймаються нашими проблемами. В 2019 році наша бібліотека мала запити на книги Д.  Донцової. А в цьому році від Шевченко Таї, ми отримали в дарунок 17 книг письменниці. «Смех и грех Ивана-царевича», «Муму с аквалангом», «Развесистая клюква Голливуда», «Живая вода мертвой царевны», «Император деревни Гадюкино», «Пальцы китайским веером», «Идеальное тело Пятачка», «Завещание рождественской утки», «Безумная кепка Мономаха», «Монстры из хорошей семьи», «Любовь-морковь и третий лишний», «Надувная женщина для Казановы, Рыбка по имени Зайка», «Шопинг в воздушном замке», «Бутик ежовых рукавиц», «Билет на ковер-вертолет», «Уха из золотой рыбки, Жаба с кошельком», «Лягушка Баскервилей».

     І це не всі подарунки від нашої користувачки. Отримали також три книги любовних романів: Сара Ремза «Запретные наслаждения», Джоанна Линдсей «Пленник моих желаний», Джулианна Маклин «Плененная горцем», та книгу для любителів смачної їжі «Вкусные блюда на каждый день».
    Висловлюємо щиру подяку Таї за подаровані книги і впевнені, що ця добра справа повернеться до неї добром.
                                                                             Наталія Ганженко.
                                           Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Живий плач мертвої зони.

     26 квітня 1986 року. Була весна – квітуча, напоєна запахами землі й нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними...