Шукати в цьому блозі

середа, 15 червня 2022 р.

На хвилинку зупинись нові книги – роздивись!

Досить великою популярністю  серед читачів користується виставка нових надходжень «Хочеш більше знати: починай нові книги читати». На її поличках  можна знайти нові, цікаві за змістом і яскраво ілюстровані книги – як художні, так і галузеві.

      Сергєєва Л. «Людина: Енциклопедія.» Енциклопедія розповідає про будову організму, її внутрішній світ, вікові зміни, що відбуваються на певних життєвих етапах, основні чинники, що впливають на здоров’я.

      Станкевич Т. «Атлас тварин і рослин України.» Наша чудова країна славиться дивовижним ландшафтом і неповторною природою. Перлина краси України – її флора та фауна. З нашої книги ви дізнаєтесь, які тварини населяють Карпати, ліси Полісся та субтропіки Південного берега, які рослини використовують лікарі, чому деякі жаби пахнуть часником, чи існують насправді рослина-штопор і земляний заєць? Кожна сторінка – це захоплююча подорож у світ цікавинок.

      «Хочеш знати чому?» У твоїх руках, юний читачу, унікальна енциклопедія: вона побудована за принципом «Запитання-відповідь», і відповість на безліч твоїх «Чому?» з різних галузей знань. Книжка охоплює розділи «Всесвіт», «Планета Земля», «Живий світ», Народи і цивілізації», «Місцевості та міста», «Відкриття і винаходи», «Зв’язок та інформатика». Видання щедро ілюстроване.

     «Ілюстрований атлас світу для школярів.» Наш атлас - це найточніші карти, найцікавіші факти і - найголовніше - понад 250 ілюстрацій! Годі собі й уявити більш захопливу форму для знайомства з визначними пам'ятками та географічними особливостями різних країн і континентів, а також народами, які їх населяють. На сторінках атласу наочно представлено все , що треба знати школяру про різні регіони нашої планети. Вивчивши інформацію про материки й острови. прапори держав Європи, Азії, Північної та Південної Америки, Африки та Австралії, відомості про їхню площу, чисельність населення й столиці, дитина не лише здобуде вищий бал у школі, а й стане справжнім ерудитом!

     Кінг С. «Крізь час. Темна вежа II.» У книжці «Крізь час. Темна вежа II» триває нелегкий, сповнений дивовижних пригод і смертельних небезпек шлях стрільця Роналда до Вежі. На цьому шляху він зустрічає трьох персонажів, у свідомість яких час від часу стрілець здатен проникати, змушуючи коритись своїй волі.

     Василенко К. Хай живе вареник! До книги київської пересмішниці Катерини Василенко увійшли естрадні монологи, пародії, гумористичні оповідання, жарти, пісні, вірші.

     Ах Сігуте. «Амброзій, Мурчик і янгол.» Герої цієї книжки — котик та песик — люблять дивитися на хмари і слухати тишу. Їхній гість Янгол сміється так, що квіти у лузі розквітають і стає так добре, неначе весь світ перетворився на щасливого сонячного зайчика. Як перетворити хмари на казкові озера? Що сьогодні наснилося симпатичній мишці-соні? Як розважити сумного Янгола? Куди полетів плакучий слон і, врешті, — як зробити життя на пагорбі ще цікавішим і чарівнішим? Про це знають двоє нерозлучних друзів — пухнастий і задумливий кіт Мурчик та кмітливий і веселий песик Амброзій. Найкраще вигадувати цікаві пригоди, якщо лягти горілиць у високій траві й спостерігати за дивовижними хмарами, що пропливають над головою. Або сидіти у своєму затишному будиночку, пити суничний чай і дивитися на вогонь у каміні.

     «Пастушок і король ельфів та інші скандинавські казки.» Ця збірка народних скандинавських казок перенесе маленьких читачів у чарівний світ Санта-Клауса, бридких велетнів, тролів, ельфів та шляхетних мисливців. До збірки увійшла 21 казка, серед яких: ісландські, данські, норвезькі, шведські та фінські казки. Якщо ваша дитина вже вивчила на пам`ять всі відомі українські казки, то ця книга стане знахідкою для вас. Адже в ній ви знайдете багато нових та цікавих казок, які ви ще не чули. Перлиною збірки є казки: Вау-вау, Дочка чаклуна, Білий олень, Ганс і Гретель, Пастушок і король ельфів. Така збірка казок буде цікавою як дівчаткам, так і хлопчикам. Адже в ній багато казкових пригод та чарівних істот. Упевнена, абсолютно всім сподобаються казки про велетнів та чаклунів!

    «Летючий корабель та інші слов’янські казки.» Премудрі красуні, солдати-молодці, відважні сини лісника переможуть жадібного пана, хитрого короля, люту Бабу –ягу і страшного змія у повчальних і захопливих народних казках. Прості селяни чи ремісники, вродливі царівни і хоробрі юнаки, мудрі звірі і справедлива золота рибка – вони будуть платити добром за добро, карати дурість і жадібність у народних слов’янських казках для маленьких та великих читачів.

    Вестлі А.-К. «Бабуся і восьмеро дітей у лісі» Пустотливі і смішні повісті відомої в усьому світі норвезької письменниці Анне-Кат. Вестлі розповідають про сучасних дітей. Їхні витівки, клопоти й комічні ситуації нікого не залишають байдужими. Ця книжка вчить дітей бути добрими, чуйними, вірними в дружбі й дарує справжнє задоволення від зустрічі з нею.

    Запрошуємо ознайомитися з новинками, сподіваємося, що кожен з Вас знайде собі книгу до смаку!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...