Шукати в цьому блозі

вівторок, 28 червня 2022 р.

Сила закону – сила держави

     Конституція – Основний Закон життя нашої країни. 28 червня 1996 року Верховною Радою України було прийнято нині чинну Конституцію. Конституція України є визначальною для всього українського народу, адже у ній  сформульовані права й обов’язки громадян України. На основі Конституції складають інші закони, постанови, рішення, які регулюють діяльність і взаємини громадян.

    До Дня Конституції в нас був проведений правовий орієнтир «Конституція – наш спільний крок до майбутнього». Також оформлено тематичну  книжкову виставку «Конституція України: історія та сучасність», де читачам запропонована правознавча, історично-довідкова та художня література.

    Бажаємо, щоб кожен в нашій країні завжди відчував свою рівність, потрібність та значущість. Бажаємо, щоб перед кожним були відкриті всі дороги і горизонти, щоб попереду завжди було тільки світле і добре майбутнє. Бажаємо, щоб кожен громадянин пам'ятав і поважав історію і закони своєї країни. Бажаємо мирного неба, щоб наша сильна країна вистояла. Бо наша нація найкраща. Любимо свою Україну!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...