Шукати в цьому блозі

четвер, 18 травня 2023 р.

1000 пригод Ви вибираєте самі.

      Соня Буллен. 1000 пригод. Герой мрій на знімальному майданчику.  Від подій, що відбуваються в житті школярки Лари, у неї та, мабуть, і в юних читачок перехоплює подих. Як же краще вчинити? Лише підтримка найкращої подруги Паули допоможе головній героїні книжки у різноманітних ситуаціях. А як би діяла ти?

       Соня Буллен. 1000 пригод. Хаос почуттів у чаті.  Коли здається, що все пропало, варто спробувати почати спочатку. Марлен пристала на пропозицію своєї найкращої подруги – і життя завирувало з новою силою. Чи можливо розпочати нові стосунки, спілкуючись у чаті? Як вчинить Марлен? А як вчинила б ти?

       Соня Буллен. 1000 пригод. Любовний переполох на фермі. Дуже багато справ у Емми: треба і в школі все встигнути, і в притулку для тварин багато зробити, і влаштувати акцію із захисту прав тварин, і з друзями стосунки з’ясувати… Як же це непросто! Але з ідеальною командою все можливо.

       Соня Буллен. 1000 пригод. Серцебиття під час обміну учнями. Обмін учнями – взагалі дуже цікавий досвід для всіх учасників. А вже для Хелени він приніс несподівані почуття й відносини. Чи вдасться їй порозумітися з Рілі? А як би вчинила ти в такій ситуації.

        Запрошуємо Вас ознайомитися з чудовою серією книг Соні Буллен.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...