Шукати в цьому блозі

середа, 10 травня 2023 р.

Сторінками книг про Миргород

      Нові надходження в бібліотеці це велика приємність для користувачів. Тож розпочнемо знайомство з нашими новинками.

      Можемо Вам запропонувати вісім книг про Миргород.

      Миргородські обрії 2017, 2019, 2022, літературний альманах до складу якого входять збірки творів літературного об’єднання «ДієСлово».

      Миргородська міська бібліотека ім. Д. Гурамішвілі (до 140-річчя заснування) у книжці вміщено матеріали про одну з найстаріших публічних бібліотек на терені Полтавщини.

     Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі (до 150-річчя заснування) завдяки книзі є унікальна можливість познайомитися з світлинами історії розвитку нашого суспільства.

     Книга з автографом до 150 річчя заснування публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі. Представляється читачам колекція книг з автографами, які знаходяться у фонді цієї книгозбірні.

     Сікорська Станіслава. Шляхами страдницького життя. В виданні розкрито період життя і творчості українського письменника Анатолія Свидницького.

     Шаповалов Валерій. Славні люди Миргородщини. Книга містить оповіді про миргородців минулого й сьогодення, які прославили Миргородщину в Україні і далеких світах.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...