Шукати в цьому блозі

четвер, 11 травня 2023 р.

Серія «iEXPLORE» для допитливих

     Бедойер К. Доісторичні тварини. Познайомтеся з найбільшими, найстрашнішими і найрозумнішими тваринами, що колись жили на нашій планеті, від гіганських морських монстрів і лютих акул до величезних носорогів і страхітливих мавп. Використовуйте чудеса доповненої реальності, щоб оживити цих дивовижних істот.

     Davies. Монстри океану. Вивчіть підводний світ, прочитайте цікаві факти про життя у глибинах океану і зустріньтеся віч-на-віч з найбільшими, найлютішими і найдивовижнішими морськими істотами.

                                             

     Бедойер К. Хижаки. Коли Ви наближаєтеся, сірий вовк сердиться і гарчить, бурий ведмідь піднімається на задні лапи просто перед Вами, гримуча змія сичить і кидається… Зустріньтеся віч-на-віч з найлютішими хижаками природи в цій захоплюючій книзі. Завдяки доповненій реальності тварини зійдуть зі сторінок книги в ваш світ.

     Вілсон Х. Жуки. Вивчайте життя в підліску, дізнавайтеся неймовірні факти про цікавий світ комах і знайомтеся з найбільшими, найстрашнішими і найкрасивішими жуками.


     Чекаємо Вас по неймовірно цікаві книги.



Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...