Шукати в цьому блозі

четвер, 11 травня 2023 р.

Серія «Чародійки» для магічної подорожі.

     Марлізе Арольд. Фатальне закляття. Чорна магія… і участь у братстві Чорних Мантій у світі магів вважаються тяжким злочином. 13-річна Елена відмовляється вірити в те, що її батько справді винен. Але судді виголосили вирок: в покарання Леон Бредов проведе решту життя в тілі зеленої ігуани! Родина Бредов має лише один спосіб позбутися злиднів і повернути собі чесне ім’я – їхати в Експедицію, тобто на час перебратися у світ людей. Елена з родиною непомітно живуть серед звичайних людей. Але незабаром однокласниці Елени запідозрили недобре. Що приховує ця таємнича новенька?

     Марлізе Арольд. Магічний амулет. У другій частині «Чародійок» Елені вдається наблизитися до розгадки великої таємниці, яку приховує в собі магічний амулет. Загадковий кулон належав її батькові, якого перетворили на ігуану за рішенням суду. Чи допоможуть сили, якими володіє амулет, вивільнити тата з тіла тварини?

Але магія – не єдине, чим займаються юні відьми, Елена і Міранда, під час свого перебування у світі людей. На шкільному балу вони необачно вдаються до чаклунства. Тепер чародійкам загрожує велике викриття. Чи вдасться людям вивести їх на чисту воду? 

                                                             

     Марлізе Арольд. В потойбічному полоні. Елена не на жарт хвилюється, коли її подруга Міранда несподівано злягає від невідомої хвороби. Невже всьому виною прокляття Мальфадуса Хоруса, могутнього чорного мага? Одного ранку Міранда безслідно зникає. Елені вдається з’ясувати, що подругу викрали двоє таємничих чоловіків у мантіях. Щоб звільнити Міранту, Елена повинна якось потрапити у потойбіччя, де править грізний Володар Темряви. Добре, що Яна та Неле, її подруги зі світу людей, зголосилися допомогти Елені з цією непростою місією.

                                                           

     Марлізе Арольд. Загадка тернового дерева. Юні чародійки схвильовані: нарешті батьки Елени, Леона Бредова, звільнено від прокляття – існування в тілі ігуани. Тепер він може собі повернути звичну подобу і знову бути зі своєю родиною. Однак, Леон змушений вирушити сам у світ магів. А Елена з рештою членів їхньої родини залишається в Експедиції, у світі людей. Незабаром до неї долинає тривожний виклик від батька: йому терміново потрібна допомога! Що спільного має все це з оповитим легендами терновим деревом? І наскільки небезпечним  таємниче Братство Чорних Мантій? 

                                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...