Шукати в цьому блозі

середа, 31 травня 2023 р.

Любові, щирості, тепла, для них багато не буває.

 

     Традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського у дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Ми маємо зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце – тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми і неодмінно стануть гордістю України! Хай над голівками дітей завжди світить мирне сонечко!

     Життя дійсно прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є День захисту дітей. В цей день діти молодших класів не просто відпочили, а зробити це активно. Власноруч виготовляли 3Д закладки для книг, які будуть читати влітку. Попрацювали над виготовленням плакату «Діти України мають право» на якому відобразили на долоньках розуміння того, на що вони мають право. На допомогу для розуміння їм були запропоновані малюнки. На завершення відбулася активна гра з надувними кульками.

     Бажаємо нашим дітям міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, сяючих посмішок.

      Всі учасники отримали позитивний настрій. А для нас це найголовніше.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...