Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 22 квітня 2022 р.

Велич Великодня.

 

     Довгоочікуваний день Воскресіння Христового є для нас невичерпним джерелом життя і радості хоч і в цей важкий для нас час. Ця радість переповнює небо, землю, глибинні стихії, а також наші серця. Український народ, споконвіку шанобливо з безмірною любов’ю готується до приходу весни, наповнюючи час Великого Посту та Пасхальний період особливою турботою про оновлення власної душі, а також окрасу родинної оселі, предметів побуту, святкового столу, різноманітних атрибутів, що супроводять і підкреслюють значущість Великодня.

     До Великодніх свят у бібліотеці оформлено тематичну виставку «Чекаємо на Великоднє диво», на якій представлені книги, з яких можна дізнатися про історію виникнення свята; що потрібно покласти у великодній кошик та смачні рецепти приготування святкових страв.

     Великдень – це великий день весняного оновлення природи, свято, що очищає людей, робить їх добрими та чуйними. Щоб Великодня діждати, потрібно всіх прощати, добро в хату пускати, а погане забувати. Тож посміхніться один одному і залиште у себе в душі тільки добрі почуття.

     Зичимо всім миру, любові, достатку, радісних Великодніх свят і смачної паски!

     А найголовніше це мирного неба нам всім над головами. Все буде Україна!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...