Шукати в цьому блозі

четвер, 14 квітня 2022 р.

Прості кроки на зустріч планеті


      Починаючи з 1998 року третя субота квітня у календарях визначена як День довкілля України (в цьому році це 16 квітня). Долучитися до Дня довкілля досить просто, іноді достатньо невеликого кроку, що матиме великий вплив на стан довкілля. Слідкуймо за своїм споживанням та діями, аби зробити світ природи кращим!

      Це день чистої води, землі й повітря, який має на меті об’єднати людей планети для захисту навколишнього середовища, привернути увагу до екологічних проблем нашої планети.

    Це день – нагадування про екологічні катастрофи, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем.

    До цієї дати в нашій бібліотеці оформлена виставка-айстопер «Бережи природу для людського роду», яка розповідає про охорону навколишнього природного середовища. Виставка буде корисна для всіх, хто цікавиться взаємовідносинами людини і природи.

    Бережіть природу, бережіть один одного. Мирного нам всім неба над головою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...