Шукати в цьому блозі

вівторок, 5 квітня 2022 р.

Ці отримані книги для молодшого шкільного віку.

      Зараз як ніколи хочемо підтримати наших дітей. Для молодшого шкільного віку маємо ось такі книги.

Україна. Мабуть, кожна людина в дитинстві мріє про далекі мандри, хоче побачити мальовничі краєвиди, казкові палаци та чудернацьких тварин, про яких написано стільки цікавих книжок. Хтось, докладаючи великих зусиль, здійснює це своє дитяче бажання. Для когось, як це не прикро, воно назавжди залишається лише мрією. А чи багато хто замислюється про те, що країна, у якій ми з вами народилися та живемо, теж є для когось далекою, казковою та привабливою? Пропонуємо вам здійснити захоплюючу подорож нашою країною. Поки що, це лише подорож сторінками книги, але згодом не так вже й важко буде здійснити її насправді. Для дітей молодшого і середнього шкільного віку.

       Семишкур Михайло. Пригоди Хрюнчика і Хрянчика.  У цій книзі розповідається про двох невгамовних кабанчиків Хрюнчика і Хрянчика. Кабанчики живуть у загадковому Зачарованому лісі, де з ними трапляються найрізноманітніші захоплюючі пригоди. Вони грають театральні вистави, співають Караоке, літають на повітряній кулі в Африку і рятують своїх друзів від посухи. А коли наступає Купальська ніч, Хрюнчик і Хрянчик розгадують таємницю Зачарованого лісу. Книга для дошкільного та молодшого шкільного віку.

      Дітям про все на світі. Популярна дитяча енциклопедія. Дітям властива допитливість. Їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. Ця книжка розповість про дивовижний світ тварин. Юні читачі дізнаються багато цікавого про найбільших і найменших, найшвидших і найледачіших, найрозумніших і найненажерливіших тварин. Вони отримають відповіді на питання:чи розуміють тварини одна одну, чі можуть вони плакати або сміятися, чи розрізняють тварини кольори, як їм   удається вижити в пустелі тощо. Книга для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

      Скринька – Веселинка. До збірки увійшли цікаві і дотепні гумористичні оповідання відомих українських та зарубіжних письменників. Через гумор, через дотепи дитина вчиться пізнавати світ у його багатоликому різноманітті, вчиться розрізняти добро і зло. Адже в усі часи гумор був наймогутнішою зброєю у боротьбі зі злом. І навчитися з малку протистояти злу, висміюючи його, - запорука формування здорової, вільної, стійкої особистості. Для дітей молодшого шкільного віку.

      Перший дзвоник. Хрестоматія для позакласного читання 1-4 класи. Природа – це безмежний світ, що живе за власними одвічними законами, і людина є часткою цього різнобарвного світу. Навчити дитину любові до природи і рідної мови – ось мета цієї книги. Але хрестоматія «Перший дзвоник» не тільки навчає, а й виховує у молодших школярів гарний літературний смак, розвиває й удосконалює мовні навички.

      Легкові автомобілі. Енциклопедія техніки. Ця книга буде цікавою як для дітей молодшого, так і старшого віку. Її мета – розширити світогляд дитини, розвинути у неї допитливість, дати відповіді на запитання з історії та розвитку автомобілебудування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"До дня пам'яті та примирення"

       8 та 9 травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені пам'яті жертв Другої світової війни.        Перемога на...