Шукати в цьому блозі

понеділок, 30 січня 2023 р.

 

     30 січня  виповнилося би 93 роки від дня народження Всеволода Нестайка – одного з найвідоміших дитячих письменників України.

     Його світ – тонкий візерунок дитячої казки, сплетений із тисячі чарівних образів і найдивовижніших створінь. Його світ – ніби золотаве мереживо сяйва кожного з нових поколінь. Здається, він говорить тими самими словами і малює тими самими пензлями, що й сотні інших письменників і казкарів, але чомусь його творів не можна випустити з рук, не дочитавши до кінця.

      В приміщенні бібліотеки для молодших користувачів була проведена поетична мозаїка «То не вигадка не байка, всі ми любимо Нестайка», з великим задоволенням діти уявили себе учнями «Лісової школи», погралися з тваринками – чудинками,       


                                                а також ознайомилися з виставкою рандеву


«Казковий світ Всеволода Нестайка та Всеволод Нестайко радить прочитати

     У фонді сільського бібліотеки є понад десять книг письменника, які на протязі багатьох років користується неабиякою популярністю не тільки серед дітей, а й у дорослих користувачів.

     Завітайте, та обов'язково зверніть увагу на дану виставку! А якщо ви ще не читали книжок Всеволода Нестайка, то неодмінно візьміть прочитати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...