Шукати в цьому блозі

вівторок, 10 січня 2023 р.

Міжнародний день «Дякую»



     11 січня відзначається Міжнародний день "дякую" Пам'ятайте, що слова подяки володіють чарівними властивостями - люди за їх допомоги дарують радість один одному, висловлюють увагу і передають позитивні емоції, тому не скупіться на добрі і теплі слова, подякуйте у цей день всім, кого ви любите і цінуєте. 

      Вітаємо всіх з Міжнародним днем «дякую», бажаємо Вам якомога частіше від душі дякувати тим, хто своїми словами або вчинками робить Ваше життя легшим, спокійнішим, гармонійнішим.

     Сьогодні говоримо ми «Дякую» жителям села Білики, які відгукнулися на прохання допомогти нашим захисникам продуктами харчування, та нитками для в’язання теплих носків і іншими речами.

    Зараз як ніколи нам потрібно підтримати та бути вдячними нашим ЗСУ. Я розумію, що важливо не тільки бути вдячним, а ще й допомагати нашим військовим. Тому не стійте осторонь та хоть маленькою частинкою давайте разом їм допоможемо.

   Наше слово «Дякую» має велику силу. Бережи Боже наших захисників та захисниць.

Немає коментарів:

Дописати коментар

9 травня – День Європи

     Цьогоріч Україна відзнача є День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держ...